Counter-Strike 1.6

Best Cs 1.6 server

You are not connected. Please login or register

View previous topic View next topic Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Admina tiesibas. on Sat Feb 11, 2012 6:41 pm

Niks- 4e??
Gadi - 20
Pieredze ir pietiekama. Bija ar savs projekts bet tas bija cetrus gadus atpakal. Esmu bijis admins daudzos serveros bet kad atmetu spelet cs ta ari viss pazuda.
Nu katru dienu pa 3-4h bet piekdienas esmu serveri tikai pa dienu.
Jusu serveri esmu tikai vienu, bet nakti kad adminu nav esmu loti daudzus redzejis ar citiem.
1. Man iepatikas jusu projekts. 2. Man besi citeri kas nedod normali paspelet cs. 3. Gribu vienkarsi pievienoties kada projekta. Smile

View user profile

2 Re: Admina tiesibas. on Sun Feb 12, 2012 9:30 pm

Nu es nezinu kā kamērām te viss darās Very Happy bet darīšu tā , kā zinu , ko darīt ACC pieteikumos ...

Es dodu ANTI (nepiekrītu tam , lai tev ACC iedotu).

1) Tev nospēlētas serverī tikai 18 stundas .
2) Tevi es serverī pa visu laiku redzēju labi ja 2 reizes .
3) Es domāju adminu pilnīģi pietiek serverī.
4) Ja tev naktīs traucē 4iteri , filmē demo un sūti RCU lai bano , tad nakošajā nakti vina nebus Wink
5) Nu un vienkārsi tev par agri vel domāt par ACC, es domāju RCU tam arī piekritīs....

Tagad biku attālināšos no tēmas Very Happy ...
matika šis prikols : Jusu serveri esmu tikai vienu, bet nakti kad adminu nav esmu loti daudzus redzejis ar citiem.
1) Kas tu esi vienu mūsu serverī Very Happy ?
2) Naktīs , tu bieži redzi kautko ar citiem ( ne čitiem , 4itiem , 4iteriem ) bet citiem .... Very Happy kaut es ari sapratu , bet smieklīgi lasās Very Happy

Ar cieņu : C'mon Wink

View user profile

3 Re: Admina tiesibas. on Sun Feb 12, 2012 10:01 pm

RCU

Owner
Owner
Parak mazs nospeletas stundas , paspele vel kadu laiku. Iepazistinies ar citiem speletajiem ,adminiem.

closed

View user profile

View previous topic View next topic Back to top  Message [Page 1 of 1]